Wednesday, April 20, 2011

Entri Yang Ke-2..

salam readers..!!

Ok..ini adalah entri yang kedua aq post sejak aq mula join berblog ni..( baru yang ke-2 kew?? orang lain dah beratus2 entri dah ) hahah..nk wat mcm mane..aq ni budak baru yang mula nak berjinak-jinak dalam dunia blog ni..so, aq perlukan komen2 serta cadangan untuk blog aq ni..xkisah la dari sesape pun..lagi2 kritikan serta nasihat dari semua blogger2 yg dh lama berjinak dalam dunia blog ni..hee..

aq pun sekarang ni dah mula wat "blogwalking"..jalan-jalan tengok blog2 blogger lain..mane tau boleh improve aq punye knowledge dalam dunia blog ni..ikutkan macam2 benda yang aq nak post dalam blog aq ni..tapi..xboleh gelojoh sangat..kena mula dengan perlahan-lahan..benda yang nk post pun mesti la benda yang menarik..baru la ade orang nk follow blog kite kan?? ( betul kew?? )..

so, lepas ni..dari masa ke semasa aq akan mula post entri kt blog aq ni ok ( kalau ade mase la..heheh )..hope semua blogger dapat follow blog aq ni..aq pun akan follow blog korang jugak ok..don't worry!!!..heee




Thanks for reading this entry | Arief Sohod's site

3 comments:

Heidi Shafiq said...

ko nk blaja tulis entry? first kene bc beratus2 blog org lain dulu.. fahamkan teknik dorg.. pastu baru ko leh hasilkan teknik ko sendiri..

tp ingat.. tulis la dgn perasaan rendah diri, jujur n ikhlas.. sbb dr sini entry yg berkualiti itu terhasil n identiti yg baik itu lahir..

slmt berblogging beb.. :)

Nurul chumel said...

pandai cyg saya ni taip entry.. :)

Arief Sohod said...

thanz 2 HS di atas komen beliau..sangat membina dan berguna utk blogger yg baru mcm aq ni..heheh..